top of page

Mnenja strank

Zgodba mamice hčerke z AD na rokah

 

Hčerki se je pri šestih letih starosti prvič pojavil izpuščaj na dlaneh obeh rok in tudi na obeh podplatih, in sicer spomladi in je trajal do konca septembra. Izpuščaj je bil v obliki majhnih rdečih pikic na določenih delih, ki je bil izjemno srbeč in se je hitro širil. Kmalu zatem se je začela luščiti povrhnjica. Koža je postajala tako tanka, da je pokala, in je tako na dlaneh kot tudi na podplatih hčerki večkrat tekla kri.  To se je pojavljajo vsako leto v podobnem obdobju. Poskusili smo z raznimi kremami in mazili, z obiski dermatologov ipd,, vendar se stanje ni izboljšalo. S strani zdravstvenih specialistov smo dobili diagnoze kot so dermatitis, alergija ipd., poskusili smo tudi zdravila proti alergijam, ki so zmanjšale le učinke srbečice, vendar dermatitisa niso odpravile.  Vse dokler nismo letos (op. 2019) uporabili Cachè olje AD, ki je resnično čudežno in blagodejno delovalo na hčerkino kožo. Ko se je letos spomladi ponovno pojavila rdečica z izpuščaji, smo večkrat dnevno, po potrebi, namazali z oljem in že v nekaj dneh so izpuščaji izginili. Pojavili so se še v začetku poletja in ko smo ponovno namazali, so resnično izginili.

Zahvaljujoč olju Cachè to leto hči ni imela nobenih težav s kožo, nobenih bolečin in skrbi.  

Ganila nas je zgodba Mariborčanke, ki ji je bolezen povzročila luščenje kože lasišča. Iskreno smo veseli, da je negovalno olje Caché pripomoglo k bistvenemu izboljšanju stanja lasišča. 

 

Sem Mariborčanka, stara 48 let. Pred dvema mesecema sem pretresena izvedela, da sem zbolela za diagnozo hormonskega raka. Po mesecu dni so mi izpadli lasje. S prijateljico Natašo sva se pogovarjali o tem problemu in skupaj sva našli odgovor »preizkusiti je treba arganovo olje«.

OP: pojavilo se je namreč suho lasišče, enako prhljaju.

Dvakrat dnevno sem si olje vtirala v lasišče in z zadovoljstvom ugotavljam, da je lasišče mehkejše in prožnejše.

Z omenjenim oljem sem izredno zadovoljna in jo bom priporočala kolegicam z enako nevšečnostjo.

Hvala Nataši za priporočilo vašega izdelka.

Vam pa veliko in iskreno pohvalo za dober izdelek.

Arganovo olje je zame upanje za boljše počutje.

Hvaležna uporabnica. 

Screenshot_20191229_183912_edited.jpg
Screenshot_20191229_183925_edited.jpg

Pred kratkim smo prejeli pismo zadovoljne uporabnice iz Kopra.

 

Rada bi delila svojo izkušnjo z oljem Caché, ki ga sedaj uporabljam že 2 meseca.

Ko sem imela hudo poslabšanje atopijskega dermatitisa po obrazu in rokah sem iskala nove kremice oz. karkoli, kar bi pomagalo, vendar so večini izdelkov dodane razne dražjive in nepotrebne snovi, katerim sem se želela izogniti, zato sem za nego uporabljala samo belobazo iz lekarne, ki pa se je zelo hitro vpila. Zato je bila po nekaj minutah moja koža spet suha, vsa se je luščila. Takrat sem ugotovila, da potrebujem nekaj, kar bi zadržalo vlago dalj časa.

Na facebook strani za podporo atopijskega dermatitisa sem našla Caché beauty olje in naročila prvo stekleničko. Olje sem nanesla čez belobazo in po več urah opazila, da imam še vedno nahranjeno in gladko kožo. Od takrat se z oljem namažem vsako jutro in pred spanjem, moja koža pa izgleda bolje kot kdajkoli. 

Cachè Beauty Oil sem dobil tik pred operacijo odstranitve lipomov. Dva tedna po posegu sem začel mazati brazgotine. Čez en mesec dermatolog ni verjel, da je minilo tako malo časa in da se je rana tako dobro zacelila. Priporočam naprej. 

D.S. 

bottom of page