top of page

Izjava o zasebnosti

Zagotavljanje varnosti podatkov

Podjetje 4Inovations d.o.o., Kratka ulica 12, 2311 Hoče, Slovenija, upravitelj spletne strani www.cache-oil.com, je skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR)  in  Zakonom o varstvu osebnih podatkov  (ZVOP) zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov, podatki, ki jih uporabnik zaupa upravitelju, pa so zaupni.  Osebne podatke bo upravitelj spletne strani varoval ter preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani upravitelja spletne strani pooblaščene osebe in sicer z uporabniškim imenom in geslom. S podatki se bo upravljalo v skladu s slovensko in  evropsko zakonodajo. 

 

Upravitelj spletne strani za potrebe poslovanja zbira naslednje uporabnikove podatke: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu.

Navedene osebne podatke uporabljamo izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje potrdila o prejemu naročila, računov, obvestila o odpremi pošiljke in ostalo potrebno komunikacijo s kupcem v zvezi z vračili ali menjavami blaga, reklamacijami, stornacijami in podobno). V primeru vračila blaga oziroma kupnine nam mora kupec posredovati tudi številko osebnega bančnega računa, kamor mu lahko vrnemo kupnino.

Upravitelj spletne strani ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik. Za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsi omenjeni podatki se na strežniku shranjujejo trajno oziroma do zahtevka po izbrisu osebnih podatkov s strani kupca. Izdani računi se hranijo tudi v pisni obliki v skladu z zastaralnim rokom (10 let).

V primeru zahtevka po izbrisu, se podatki brišejo oziroma anonimizirajo v okvirih zakonskih možnosti (zastaralni roki).

Osebni podatki se v namen odpošiljanja blaga posredujejo pogodbeni dostavni službi, ki se prav tako obvezuje varovati podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov.

Kontaktni obrazci in posredovanje e-sporočil

Uporabnik lahko specifična vprašanja upravitelju spletne strani posreduje tudi preko kontaktnega obrazca ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, in s tem upravitelju zaupa navedene podatke. Ti bodo uporabljeni za rešitev uporabnikovega vprašanja. E-naslovi, navedeni na spletni strani, niso osebni, pač pa poslovni e-naslovi. Torej niso vezani na eno fizično osebo, pač pa podatke, posredovane na ta način, lahko obdelujejo različne osebe – z namenom hitre in učinkovite rešitve uporabnikovega vprašanja. S pošiljanjem e-sporočila preko spletnega obrazca ali na naslove, navedene na tem spletnem mestu, se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe tega spletnega mesta. 

bottom of page